reizen staelens

Groepsreis Dubai van 4/03/2023 tot 9/03/2023

Ga mee met ons op groepsreis naar Dubai, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Een stad welke snel uitgroeide tot een unieke metropool in de woestijn.

Je kan er genieten van zon, zee en strand zoals bijvoorbeeld aan Jumeirah Beach, je kunt er heerlijk eten en drinken in hele goede hotels en restaurants en je kunt er geweldig shoppen in de Dubai Mall en de the Emirates. De perfecte vakantiebestemming dus!

 

Data

Van 4/03/2023 tot 9/03/2023

prijs

€ 1350 per persoon in een dubbele kamer, € 310 single supplement

Bestemming

Categorie

Inclusief alles vermelde bezoeken en inkomgelden
Nederlandstalige lokale gids
Rechtstreekse vluchten met Emirates
Reeds gegarandeerd!!!

We hebben uitzonderlijke voorwaarden kunnen bekomen. Ontdek hieronder ons aanbod.

Geniet van deze unieke reis, met een volledige programma, aan een uitzonderlijke prijs :

 • € 1350 per persoon in een dubbele kamer
 • € 310 single supplement

(min 20 deelnemers)

Reisprogramma

1e dag: Brussel – Dubai

Vlucht naar Dubai. Bij aankomst transfer naar hotel Hampton by Hilton Dubai Al Seef*** waar we de hele reis verblijven. Dit frisse en moderne hotel ligt in de levendige wijk Al Seef, aan de oevers van Dubai Creek waar vroeger het parelduiken in Dubai is begonnen. Tegenwoordig slingert er een 1,8 kilometer lange boulevard langs de iconische Creek die je prachtige panorama’s geeft. Op deze boulevard, en in het naastgelegen winkelgebied, vind je een waaier aan restaurants, cafés en winkeltjes. Ook goed om te weten, het hotel ligt op 10 minuutjes wandelen van metrostation Burjuman waarmee je eenvoudig naar Downtown Dubai kan reizen.

2e dag: Dubai

Na een rustig ontbijt ontdekken we samen met onze Nederlandstalige gids deze hypermoderne metropool. We starten met een fotostop aan de alom bekende Burj Al Arab, het zelf geproclameerde enige 7 sterrenhotel ter wereld. Met de monorail reizen we over The Palm Jumeirah, het artificiële palmeiland. Hier bewonderen we het iconische hotel Atlantis The Palm. Vervolgens naar Dubai Marina, een kunstmatig aangelegde jachthaven met een groot aantal wolkenkrabbers. Nadien maken we een wandeling op de boulevard The Walk waar je op zoek kan gaan naar een leuk restaurant voor de vrije lunch. Na de middag bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld: de Burj Khalifa. Vanop verdieping 124, op zo’n 550 m hoogte, én net voor zonsondergang bewonder je dan de magische skyline van Dubai. Eenmaal de zon onder is, gaan we naar de promenade tussen de Burj Khalifa en Dubai Mall waar we genieten van de grootste fonteinenshow ter wereld, een spectaculair klank- en lichtspel!
ontbijt

3e dag: Dubai

Tijd voor het historisch gedeelte van Dubai. We starten met een fotostop aan de moskee van Jumeirah en de Dubai Frame. Nadien rit naar de wijk Bastakiya, het oudste deel van de stad waar we tal van restaurants, cafés en kunstgalerijen kunnen vinden. De voormiddag wordt afgerond met een bezoek aan het Dubai Museum, gelegen in het historische Al Fahidi Fort, waar we een beter inzicht krijgen in de lokale geschiedenis. Vervolgens steken we met een abra, een traditionele watertaxi, de zeearm Dubai Creek over en snuiven we de lokale sfeer op in de kruiden- en goudsouk. ’s Namiddags terug naar het hotel. ’s Avonds maak je een Dinner Dhow Cruise. Aan boord van een traditionele Arabische boot, een dhow, geniet je van een heerlijk buffetavondmaal terwijl de skyline van Dubai aan je voorbij gaat.
ontbijt – Dinner

4e dag: Dubai – Abu Dhabi – Dubai

Vandaag ga je naar Abu Dhabi, de hoofdstad van de Emiraten. Samen met de Nederlandstalige lokale gids bezoek je de majestueuze Sheik Zayed moskee. Het is niet alleen de duurste moskee ter wereld, zo’n 427 miljoen euro aan bouwkosten, maar ook een van de grootsten. Vergeet je zonnebril zeker niet mee te nemen wat de binnenplaats bestaande uit spierwitte marmer is oogverblindend! Bovendien is deze rijkelijk versierd met bloemmotieven, bladgoud en edelstenen. Een lust voor het oog! Ook het interieur is fenomenaal mooi. In de grootste gebedsruimte zie je namelijk het grootste handgeweven tapijt ter wereld en de grootste kroonluchter. In de namiddag breng je een bezoek aan het Louvre Abu Dhabi, de culturele parel van het emiraat. In 2007 kwamen Abu Dhabi en Frankrijk overeen dat het emiraat een museum mocht openen dat dertig jaar lang de naam Louvre zou dragen. De bouw van het Louvre Abu Dhabi, ontworpen door de bekende architect Jean Nouvel, kostte meer dan een miljard euro en er werd tien jaar lang aan gebouwd. Het resultaat is werkelijk fenomenaal! Het spectaculaire complex, bestaande uit 55 kleine gebouwen, is overdekt door een gigantische koepel van metalen sterren. Werken uit alle tijdperken staan er tentoongesteld. Een rondleiding mag dus niet ontbreken! Op terugweg naar Dubai maak je nog een korte fotostop aan Ferrari World Abu Dhabi, het grootste indoor themapark ter wereld.
ontbijt

5e dag: Dubai

Vrije voormiddag. Blaas even uit op het publieke strand van Jumeirah Beach of shop till you drop in Dubai Mall.

Na de middag trek je met jeeps de woestijn in! Het is amper te geloven dat de gouden woestijn op slechts enkele tientallen kilometers verwijderd is van de levendige stad. Eenmaal in de woestijn doe je aan dune bashing over de toppen van de zandduinen. Je zult niet alleen een fabuleuze zonsondergang meemaken, maar ook genieten van een traditionele Arabische barbecue onder de sterrenhemel.

Het is de perfecte afsluiter van deze reis!
ontbijt – BBQ

6e dag: Dubai – Brussel

Transfer naar de luchthaven van Dubai voor de terugvlucht naar Brussel.
ontbijt

*programma onder voorbehoud van wijzigingen

Prijs

€ 1350 per persoon in een dubbele kamer, € 310 single supplement

Inbegrepen

 • Internationale vluchten met Emirates
 • Alle overnachtingen in hotel Hampton by Hilton Al Seef*** op basis van kamer en ontbijt
 • Nederlandstalige lokale gids op dagen 1, 2, 3, 4 en 6
 • Ruimbagage 23 kg
 • Alle vermelde bezoeken en inkomgelden
 • Comfortabel transport per autocar met airconditioning
 • Lokale taksen

Niet inbegrepen

 • Fooien, bagageservice, dranken en andere persoonlijke uitgaven
 • Verzekeringen

Interesse?

Deel dit bericht

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Liever een reisofferte volledig op maat?