reizen staelens

Over ons

Reizen Staelens werd opgericht in 1965 door Wim zijn vader Geert. Bijna 60 jaar delen we bij Reizen Staelens de passie voor reizen binnen ons team van enthousiaste mensen. De enorme diversiteit van natuur en cultuur ontdekken, ervaren en actief beleven daarvoor kan je steeds terecht bij een van onze specialisten.

We helpen onze klanten om de juiste beslissing te nemen m.b.t vervoermiddelen, bestemming, activiteiten, overnachtingsmogelijkheden, restaurants, huurwagens, … 

Als onafhankelijk reiskantoor zijn we ook aangesloten bij Selectair, hét voornaamste netwerk van zelfstandige reiskantoren. Door onze krachten en expertise te bundelen, versterken we onze inkooppositie waardoor je bij Reizen Staelens in nog betere condities van de wereld kan genieten.

onze missie

Onze klanten met raad en daad bijstaan met onafhandelijk en persoonlijk reisadvies,  dat is onze missie !

Wim

Sinds 1994 ben ik actief in deze boeiende sector. Als zaakvoerder ben ik vooral fier op mijn collega’s die een enorme kennis hebben vergaard via hun eigen reiservaringen, contacten met leveranciers en klanten. Als onafhankelijk reiskantoor kunnen we op die manier al deze kennis ten dienste stellen van onze klanten.

We werken niet voor een touroperator, een hotel of een luchtvaartmaatschappij maar voor onze klanten en dat maakt het grootste verschil. Ik kan enorm genieten van overweldigende natuur, door Noorwegen, IJsland of Namibië met de wagen maar er is te veel om op te noemen.

ffa423bb 4e4d 4863 9467 cbc312d44eee - Reizen Staelens - Reisbureau Wetteren - Reiskantoor

Favoriete bestemmingen:
Noorwegen, alles skibestemmingen, Zeilen in Kroatië, de Verenigde Staten, Ethiopië …

Reiservaring:
IJsland, Noorwegen, UK, USA, Costa Rica, Frankrijk, Spanje , Italië, Kroatië, Malta, Sicilië, een aantal Caraïbische eilanden, vele Middellandse zee eilanden. Marokko, Tunesië, Egypte, Israël, Libanon, Turkije, Abu Dhabi, Thailand, Vietnam, Bali, China, Ethiopië, Namibië, Kenia, Zanzibar.

Gwendolien - Reizen Staelens - Reisbureau Wetteren - Reiskantoor

Gwendolien

Van kindsbeen af reisde ik verschillende keren per jaar met mijn ouders. Citytrips, Strandvakanties, Cruises, ik vond het toen geweldig en nu nog steeds. Mijn liefde om te ontdekken is toen ontstaan en mijn ultieme doel is de hele wereld zien.

Tijdens mijn middelbare school besloot ik om toerisme te gaan studeren, en daar heb ik nog steeds geen spijt van ! Mijn liefde voor het reizen is enkel groter geworden. Tegen een verre exotische reis zeg ik geen neen, zo ging ik op cruise in de Caraïben, ging ik op vakantie naar de Dominicaanse Republiek en ontdekte ik het prachtige eiland Réunion.

Favoriete Bestemmingen:
Er staat nog heel wat op mijn verlanglijstje. Met op voorsprong op 1 : Gorilla’s spotten in Oeganda, mijn grootse wens. Ik heb al heel wat bestemmingen ontdekt, maar er is nog veel te ontdekken. Dus graag ga ik mee met je op zoek naar jouw ideale vakantiebestemming!

Reiservaring:
Andorra, Aruba, Bahama’s, België, Bulgarije, Cuba, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Egypte, Grenada, Griekenland, Ierland, Italië, Jamaica, Kaapverdië, Kenia, Kroatië, Lapland, Macedonië, Marokko, Mexico, Namibië, Réunion, Oman, Portugal, Saint Kitts & Nevis, Spanje, Thailand, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten.

Kitty

Al van kinds af aan zat ik elke zomer enthousiast op de achterbank, klaar om een nieuwe bestemming te ontdekken! Later werd de drang alleen maar groter om op het vliegtuig te springen en landen af te vinken, steeds met een gevulde planning.

Voor mij is reizen dan ook me volledig laten onderdompelen in een bestemming. Urenlang besteedde ik aan het zoeken naar toeristische trekpleisters, gezellige restaurantjes en bars, must-do’s en ongewone activiteiten. De beslissing om de toerismewereld in te stappen was dan ook snel gemaakt. Tijd om nu samen met jou de wereld te ontdekken!

Kitty Reizen Staelens WEB - Reizen Staelens - Reisbureau Wetteren - Reiskantoor

Favoriete Bestemmingen:
Slovenië, een prachtig land met een mix van natuur, gezellige steden en een authentieke strandervaring, heeft me toch aangenaam verrast. Verder keer ik ook graag terug naar Londen of New York, daar is er wel altijd iets nieuws te beleven.

Reiservaring:
Canarische Eilanden, Dubai, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Roemenië, Slovenië, Turkije, Verenigde Staten, Zweden.

352748361 829877705367915 7513177327084792641 n - Reizen Staelens - Reisbureau Wetteren - Reiskantoor

Sarah

Na mijn opleiding Toerisme en tijd in het buitenland op bestemming is mijn passie voor toerisme alleen maar blijven groeien. Ik hou ervan nieuwe bestemmingen te leren kennen met een goede mix tussen cultuur en natuur. Enkele hele mooie reizen waren Oman, Bali, Italië, Lapland, Andalusië en ga maar door.

Ik help jullie graag verder met het uitwerken van een vakantie die op jullie lijf geschreven is. Zodat jullie ontspannen kunnen vertrekken, en met mooie herinneringen kunnen terugkeren!

Favoriete Bestemmingen:
Andalusië en Toscane, gezellige authentieke dorpjes met een heerlijke lokale keuken en leuke marktjes. Het rustige leven.

Reiservaring:
Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Griekenland, Portugal, Tunesië, Turkije, Finland, Lanzarote, Oman, Aruba, Curaçao.

Elif

Mijn reisgoesting werd aangewakkerd tijdens de vele tripjes binnen Europa en tijdens die ene zomer in Thailand, maar de reismicrobe kreeg ik pas écht te pakken tijdens mijn zes maanden durende working holiday naar Australië. Ik heb de Oostkust afgereisd en onvergetelijke avonturen beleefd, hard gewerkt op een fruitboerderij en heb daarna ook Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië mogen ontdekken.

Mijn ideale reis bestaat liefst uit een mix van avontuur, natuur, een beetje cultuur, prachtige uitzichten en bruisende steden. Ik hou ervan om overal waar ik kom, de omgeving, de mensen, het eten, de geuren en kleuren helemaal te absorberen.

Elif Foto website Reizen Staelens WEB - Reizen Staelens - Reisbureau Wetteren - Reiskantoor

Favoriete Bestemmingen:
Turkije voor de gastvriendelijkheid en de keuken, Thailand is een uitstekende initiatie voor Zuidoost-Azië en Australië & Nieuw-Zeeland omwille van de onovertroffen natuur en mijn zotste reiservaring: zwemmen met wilde dolfijnen in de oceaan.

Reiservaring:
Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Indonesië, Italië, Kroatië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noord-Macedonië, Oostenrijk, Portugal, Singapore, Spanje, Thailand, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Vietnam, Zwitserland